Leerlingenraad 13/11

Alle vertegenwoordigers van de verschillende klassen waren aanwezig.

 

Directeur : ik organiseer binnenkort een muurbaltornooi tussen de kinderen van het 4de ljr.  later komen de andere klassen aan bod.

Opdracht kinderen 4de : afspreken met hun leerkracht of ze een muurbalreglement mogen/kunnen maken.  Dit moeten de kinderen aan de directeur laten weten.

Voorstellen van de verschillende kinderen :

  • meer ballen voor de kinderen : vaststelling : kinderen zorgen niet goed genoeg voor klasballen, dus geven we hen geen ballen maar ze mogen wel zelf ballen meenemen.  Gelieve daar naam + klas op te schrijven met een stift die tegen wat er kan.
  • Er worden op het voetbalveld veel ballen weggestampt door anderen.  Dat is een probleem van alle kinderen en alle klassen.  Daar moeten we met zijn allen aan werken want niemand vindt dit leuk.
  • Er ligt veel afval in de fietsenloods.  Ik heb dit nogmaals gemeld aan de politie en de gemeente.  Misschien moeten de kinderen maar eens een brief schrijven…
  • Kunnen we eens een kinderfuif doen?  We doen elke vrijdag kinderfuif!! Maar..
  • Mogen we bij Halloween ook verkleed komen?  Zaterdag tijdens de herfstwandeling mogen de kinderen verkleed komen tijdens de halloweenwandeling.  Een idee voor volgende jaar want eigenlijk is Halloween al gedaan.
     

Volgende vergadering : dinsdag 17/12 : 13 uur

  •  
  •  

Reacties   

 
0 #3 Juf Els 10-12-2013 19:28
Na de kerstvakantie is het dan zover! De kids van 4a kunnen amper wachten om het muurbaltornooi te starten. De Sint heeft al gezorgd voor de perfecte muurbal-bal. :sigh: We duimen dat de beste wint....
Citeer
 
 
0 #2 stig 04-12-2013 14:24
ik zat er vorig jaar bij in de leerlingenraad
Citeer
 
 
+1 #1 naomi 21-11-2013 10:28
het iss heel leuk. :D :lol: :-*
Citeer